Posten, altså!!!!

Argh, hva er det med Posten? I fjor høst leverte de ut en pakke mot en pakkelapp som var underskrevet med mitt navn uten å be om bevis fra denne personen. Det ble en veldig baluba for meg, for jeg måtte da bevise at det ikke var min underskrift, før jeg fikk sendt varene på nytt. Følte meg veldig mistenkeliggjort. Og da jeg kom for å hente varene på posten senere, ba de heller ikke om bevis, så jeg nærmest tvang det på dem. Og da så de undrende på meg.

Så har jeg atter en gang bestilt noe på nettet som skulle komme med posten. Leveringstiden var satt til ca. 4 dager fra leverandøren, så etter en og en halv uke etterlyser jeg varene fra leverandør. "Det var rart", var svaret, for varen var sendt ut. Men jeg får i alle fall opplyst et pakkenummer, så jeg kan logge meg på Postens pakkesporing. Der står det svart på hvitt at min pakke er innlevert postterminalen i Oslo 31.05 på morgenen. Men så stopper det. Ikke noe mer info. Og det har gått over to uker! Jeg ringer Posten og ber om hjelp til å finne ut av dette, og da kommer jeg til en fyr som printer ut masse info og skal ta det med kollegaene sine som han sier. Det kan se ut som om min pakke er sendt videre til feil postkontor. Og han får oppgitt mailadressen min og mobilnummeret. Men hører jeg noe fra han??? NEI! Så da ringer jeg igjen da og etterlyser pakken min. Treffer samme fyr som faktisk synes det er noe kjent med det jeg sier. OG...... igjen printer han ut noe og tar det med kollegaene sine. To dager etter ringer han og spør om jeg har funnet ut noe mer. JEG???? Er ikke det Postens jobb? Så nå har det gått 18 dager og pakken er søkk vekk!!! Hva nå???

Men ikke nok med det. Vi har levert bestilling av "sommeropphold" av Posten fra i midten av juli og har fått bekreftelse på at denne er mottatt. Men hva skjer med den? Jo, de stopper Posten fra i midten av juni!!! Og de kunne ikke skjønne hvordan det hadde skjedd! Har vi noe alternativ til Posten egentlig? Det verste er nesten at de ikke har vett på å beklage inntrufne hendelser.  

Er det rart man mister tilliten? Men følg med,- jeg fortsetter å skrive om den forsvunnede pakken her!

Kommentarer:

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/5465230
hits