Litt selvmotsigende, men........

Jeg,- som de fleste andre for tiden, lengter veldig etter våren nå. Men hva gjør jeg???? Tar langhelg og drar til Geilo i morgen. Og der er det visstnok over 150 cm snø!!!! Hvor gal kan man bli? Pakker tykke gensere og superundertøy.

Vi er en gjeng venner som drar på diverse turer sammen, og denne gangen skal vi til Geilo. Ikke akkurat for å gå på ski, men for å dra på tur. Kan bli hyggelig det. Det ser ut til å bli bra vær i alle fall, så solkremen er pakket.

Må bare vise frem en ting jeg har funnet. En knapp med bilde av mormoren min!!! Den er litt "sliten", men så utrolig morsom. Lurer på hva hun har fått laget den til? Jeg har bare funnet den i en boks full av knapper som moren min hadde. Kunne godt tenke meg å bruke den til noe, men hva?
Her er den. Er den ikke fin?
hildacolor

Kommentarer:
Postet av: Scaniatjejen

Nog låter det härligt med 150 cm snö också, vinter på riktigt! Du får njuta lite åt mig också.:-) Vilken fin knapp med din mormor, spännande att se vad du hittar på med den. Ha det så härligt i Geilo!

13.02.2008 @ 20:18
URL: http://scaniatjejen.blogg.se
Postet av: Fern

What is a knapp? It is a beautiful picture! Sorry I can't drag my broken foot over to my norsk/engelsk ordbook... Hope you had fun in the snow!

17.02.2008 @ 01:09
URL: http://okanaganinfogoddess.blogspot.com

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/5696892
hits