Å få noe på hjernen.....

........... det kan være plagsomt, det!!!

Jeg tror det er fire år siden vi var på sommerferie i Italia. Der leide vi en leilighet i en liten by noe sør for Napoli. I den byen var det en stor klippe med gamle hus på, og et av disse husene har brent seg fast i hjernen min.
Det var lite, skjevt og klemt inn i hjørnet mellom to andre større hus. Det ba nesten litt om unnskyldning for at det var til ......

På en eller annen måte ropte det litt på meg, og siden jeg er så kjempegod til å dagdrømme, har jeg hatt det på hjernen siden. I mine villeste fantasier har jeg kjøpt det og innredet det. Innbiller meg at det har vært en form for lager eller noe, så det må gjøres om veldig for å bli beboelig. Men oppi hodet mitt har det blitt helt fantastisk! Jeg har til og med bestemt med for at jeg har urter, sitron og oliventrær på terrassen.

Nå skal jeg tilbake og se på det! Skal på en veldig impulsiv Italiatur med en kollega, og vi skal bl.a. dra nedom denne byen og se på huset MITT! Kanskje blir jeg enda mer besatt, og kanskje finner jeg ut,- ved nærmere øyesyn,- at det rett og slett bare er en ruin. Men da får jeg det kanskje ut av hodet for godt.

Uansett er det utrolig fint at det er mulig å dagdrømme,-  og å  fantasere om hvordan en vil gjøre om og fikse og ordne for å få i stand ting. Og det beste av alt,- det koster ikke noe.

Her er det,- drømmehuset (det lille, inneklemte grå):

copy of agropoli3


Kommentarer:

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/6522705
hits