Bodegaen - del 2

Her kommer en fortsettelse på historien om bodegaen. I fjor sommer "sparklet" jeg litt der. Det var blitt en del sprekker i muren, så det trengtes. Må jo huske på at jordkjelleren er fra 1941 også, så den er noen år.

Da så det sånn ut der.... (har satt et bilde av høyre og et av venstre side mot hverandre)

venstre side innehyre side inne

Alle vegger og tak skal kalkes hvite. På venstre side skal jeg sette en cd-spiller i den hvite hylla og ha et stort veggbilde foran. I hylla på høyre side blir det nok noen lys og sånt småtteri. Drømmer om et rundt bord og noen barstoler der inne også. Selve jordkjelleren er ikke stor,- den er vel ca. 2,30 * 2,55. Spennende å se hva jeg får plass til der inne etter hvert.

Det kommer mer om bodegaen om ikke så lenge.

Bodegaen - del 1

Har jeg nevnt at jeg har en jordkjeller på hytta? En typisk svensk jordkjeller, som ligger bakt inn i naturen litt bortenfor hytta. Den har jeg store planer med. Har veldig lyst til å gjøre den om til en liten spansk bodega! Veien dit er lang, men jeg vil, vil, vil! Og jeg tenkte at å begynne og skrive om den her, blir et bra spark bak til å virkelig komme i gang.

Litt av jordkjelleren har rast sammen utvendig også, så den ser ikke helt pen ut, men gjelder det ikke å se potensialet da??

bodegautvendig

Tenk deg den helt glattmurt og hvitmalt...... Hm.... Og kanskje påmalt et vindu med gardiner og blomsterkasse....?

Vi har ikke brukt den til noe siden vi overtok hytta, så den har stått tom. Eller det er løgn. Den har stått med mye skrot inni. Se bare....

bodega1

Vosj, ut med det! Så nå er den virkelig tom.

Men litte grann er gjort der siden disse bildene ble tatt. Føljetongen fortsetter utover våren og sommeren. Bare følg med.

hits