Litt selvmotsigende, men........

Jeg,- som de fleste andre for tiden, lengter veldig etter våren nå. Men hva gjør jeg???? Tar langhelg og drar til Geilo i morgen. Og der er det visstnok over 150 cm snø!!!! Hvor gal kan man bli? Pakker tykke gensere og superundertøy.

Vi er en gjeng venner som drar på diverse turer sammen, og denne gangen skal vi til Geilo. Ikke akkurat for å gå på ski, men for å dra på tur. Kan bli hyggelig det. Det ser ut til å bli bra vær i alle fall, så solkremen er pakket.

Må bare vise frem en ting jeg har funnet. En knapp med bilde av mormoren min!!! Den er litt "sliten", men så utrolig morsom. Lurer på hva hun har fått laget den til? Jeg har bare funnet den i en boks full av knapper som moren min hadde. Kunne godt tenke meg å bruke den til noe, men hva?
Her er den. Er den ikke fin?
hildacolor

Tirsdagstema - TRE

Dagens tirsdagstema er TRE.
Siden jeg elsker gamle bilder og er litt oppslukt av slektsgransking, kommer her et bilde av tre stramme karer fra ca. 1910. 

olaf

Mannen nederst til høyre heter Olaf og var født i 1890 i Lofoten. Jeg vet ikke hvem de to andre er dessverre, men det er noen alvorlige og stramme karer.  Jeg husker jeg var på besøk hos dem på småbruket deres da jeg var liten og det var veldig spennende.

hits