Tylltull

Fikk så lyst til å lage noe ut av svart/hvitt-bilder, og da jeg fikk noe tyll av ei venninne, startet hjernevinningene.....
Hadde et bilde som jeg tok på gravlunden på Røros for noen år siden, som jeg hadde lyst til å bruke. Litt dystert, kanskje, men jeg LIKER bildet og i disse tider med masse snakk om begravelsen til Michael Jackson, synes jeg det passet. Brettet litt av tyllen og la den over deler av bildet. Sånn ble det:

tyllkors1

Har fått litt dilla nå......

Har blitt litt ivrig på å lage klokker nå, gitt. Det begynte med at jeg lagde en til å ha på hytta ut fra et bilde jeg hadde tatt der. Se her om du er nysgjerrig. Så kom kusina mi på besøk og så den og ville ha en til å ha i butikken sin. Og så ville sønnen min ha en, og kjæresten hans måtte få en. Det er da så gøy og så enkelt. Jeg pleier å printe ut bilder jeg har tatt på et slags lerretspapir. Så monterer jeg på et urverk og visere (som du får kjøpt på Clas Ohlson), og så setter jeg det i en bilderammen. Sim sala bim.

cklokke

Samme dag fikk jeg for meg at jeg skulle sy om en olabukse til en veske/bag. Så da måtte jeg prøve det også.
Resultatet er her:

veske

Jeg bobler over....

... av kreative ideer for tiden. Skulle sy meg veske og så helt klart for meg oppi hodet mitt hvordan den skulle være. Fant frem alt jeg trengte og satt meg ned foran symaskinen. Så fant jeg ut at jeg skulle skru den opp og rense den, for det hadde jeg ikke gjort på kjempelenge. Og..... makan til idiot..... det MÅTTE jo gå galt! Fikk den sammen igjen, men for et lurveleven det var på den, og overtråd og undertråd ville absolutt ikke samarbeide! Hmpf, måtte ta den med til symaskindoktoren og der er den ennå. Det var forresten en del fristende nye maskiner der i butikken. De kunne brodere bokstaver i forskjellige fonter, og da ble jeg jo inspirert igjen..... Sukk.

Men i stedet for å sy en veske, fant jeg heller frem en gammel pute og et gammelt bilde og vips så den litt annerledes ut enn den gjorde før. Det er fryktelig morsomt med trykk av bilder, men jeg kunne ønske meg noe som ikke ble fullt så "gummiert" og som tålte vask bedre.

Her er den:

putelite

Bildet er av fire av søsknene til moren min. Søtt, ikke sant?

Tiden går......

......og i dag har jeg laget meg en klokke! Printet ut et bilde jeg liker på lerret, tok et "klokkebyggesett" jeg kjøpte på Clas Ohlson en gang i tiden og monterte alt i en ramme. Synes faktisk at den ble ganske fin. Hyggelig å ha på veggen på hytta, siden bildet er tatt der også.

klokkelite

Ha en fortsatt god kvinnedag og en fortsatt god helg!

hits