Godt nyttår! Og tirsdagstema - NYTT!

Nå er endelig 2008 her. Et helt nytt og ubrukt år som vi kan prøve å forme til å bli positivt.

Julen har vært kjempefin. Juleaften med besøk av Kusinesøsteren min, familieselskap 1. juledag og besøk 2. juledag. Så dro vi på hytta og der lå det en hentelapp i postkassa. "Hva kan det være?" lurte jeg og pønsket på om jeg hadde kjøpt noe på nettet som jeg hadde glemt. Men den beste måten å finne det ut på, var jo å hente gaven. Og jeg dro på butikken og hentet den mystiske saken og pakket ikke opp før jeg kom hjem. Og i pakken fant jeg denne:

IXO

En Bosch IXO oppladbar skrutrekker!!!!

Og siden dagens tirsdagstema er NYTT, så blir dette innlegget mitt bidrag. Min nye, fine skrutrekker!

Hadde vunnet den på en konkurranse jeg hadde svart på. Så gøy! Da må jeg nok bare sette i gang med det veggskapet jeg har tenkt å lage. Har et gammelt vindu fra et hønsehus (!!!) som jeg har tenkt å bruke som dør til et skap til å ha glass i. Fint å få et spark bak til å komme igang med det!

Vel hjemme igjen var det snart nyttårsaften og den ble tilbragt hos noen venner hvor vi spiste kalkun og drakk vin og skravlet og koste oss. Veldig hyggelig.

Håper det nye året blir fylt av familie og venner, kreativitet, hyttekos og trivsel.

Jeg er så spent!

I dag skal vi dra på hytta. På veien dit skal jeg dra innom og hente noen glasskåler som ei venninne og jeg lagde på glasskurs for to uker siden. Vi var på Konstnärsgården i Vägsjöfors på et fem timers kurs hvor vi skar og slipte glass og satt sammen til skåler på 15 * 15 cm. Etter at vi var ferdig har de vært to runder i glassovnen, så nå er jeg kjempespent på det ferdige resultatet. Kommer nok bilder her av resultatet etter hvert.

Ha en riktig god helg!


hits