Hva jeg ønsker meg nå

Jeg har falt pladask for en fuglekasse. Så den i et blad tidligere, og nå er den til salgs hos Rusta.
Den ville vært perfekt på hytta. Er den ikke herlig??? Men jeg lurer litt på om fuglene skjønner hva det er......

fuglekasse


Ha en riktig god helg!

Tirsdagstema - LAST

Ukens tirsdagstema er last.

Hmmmmmm...... hvilke laster har jeg? Har jo nevnt en tidligere, nemlig Cheez Rings, men jeg tror jeg må velge slektsforskning. Det er en utrolig spennende hobby. Av og til kan man lete og lete etter nåla i høystakken, men så plutselig finner man det man er på jakt etter. I forbindelse med det, synes jeg det er koselig å finne frem gamle bilder. Og aller helst noen som symboliserer dagliglivet. Bildet under er av min farmor og farfar og min onkel.

hylass

Tirsdagstema - Lengsel

Dagens tema er lengsel.
Jeg tenkte egentlig på et annet bilde, men det må jeg lete litt etter. Så det kommer kanskje litt senere i dag.

Men.... som de fleste andre lengter jeg etter sommer og sol og blomster og lukter og ferie og......

solhattlite

Litt selvmotsigende, men........

Jeg,- som de fleste andre for tiden, lengter veldig etter våren nå. Men hva gjør jeg???? Tar langhelg og drar til Geilo i morgen. Og der er det visstnok over 150 cm snø!!!! Hvor gal kan man bli? Pakker tykke gensere og superundertøy.

Vi er en gjeng venner som drar på diverse turer sammen, og denne gangen skal vi til Geilo. Ikke akkurat for å gå på ski, men for å dra på tur. Kan bli hyggelig det. Det ser ut til å bli bra vær i alle fall, så solkremen er pakket.

Må bare vise frem en ting jeg har funnet. En knapp med bilde av mormoren min!!! Den er litt "sliten", men så utrolig morsom. Lurer på hva hun har fått laget den til? Jeg har bare funnet den i en boks full av knapper som moren min hadde. Kunne godt tenke meg å bruke den til noe, men hva?
Her er den. Er den ikke fin?
hildacolor

Tirsdagstema - ukjent

Dagens tirsdagstema er ukjent. Litt vanskelig, men jeg lurer på hva det ukjente er,- som gjør at en bjørk får "navel"?
bjrk

Ha en fin helg.

Jeg leste et innlegg om å le for litt siden og da kom jeg på at jeg har et bilde liggende. Jeg klarer ikke å la være å le når jeg ser  denne lamaen. Det var snakk om lama-farmer i Norge og så begynte vi å diskutere rundt det. For det ble sagt at det var viktig med riktig kost, ellers så vokste tennene til lamaen vilt og uhemmet. Da fant jeg noen bilder ved å søke i google og fikk meg en favoritt. Første gangen jeg så det bildet bare sprutet jeg ut i latter. Det pinligste er at jeg ikke husker hvor jeg fant det (på hvilken nettside).

Men jeg hadde i alle fall lyst til å dele det med dere og ønske alle en riktig god helg!

hjelpe meg

Tirsdagstema - Sirkel

Ukens tirsdagstema er sirkel.
Denne gangen bruker jeg et bilde som bare viser en del av en sirkel. Men denne sirkelen er et virkelig stort historisk monument. Når jeg var der følte jeg meg virkelig ydmyk for hva de klarte å få til av byggekunst for så utrolig lenge siden. Colosseum i Roma ble påbegynt av keiser Vespasian i år 72 etter Kristus! Du kan lese litt mer om det her.
Det er fascinerende å tenke på alt som har skjedd innenfor denne sirkelen gjennom tidene.

colosseum


hits