Tirsdagstema - HÅNDLAGET

Ukens tema er "håndgjord",- eller håndlaget som vi ser. Det er alltid morsomt å lage noe synes jeg. Pusler med masse rart, strikking, lager kort, lager noe med bilder osv.
Jeg klarer ikke helt å bestemme meg så det får bli to bilder i dag.
Det første er en klokke jeg har laget ut fra et bilde fra hytta.

klokkelite

Og det andre er noe jeg fikk inspirasjon til etter at vi hadde en vannlekkasje på badet på hytta og alt av gulv måtte brytes opp. Der dukket det plutselig opp avisutklipp fra 1928-1929. Og der var det bla. en annonse for en film (tror den het "Paid to love") med George O'Brien og Virginia Valli. Fant bilder av disse to skuespillerne på nettet og blandet det med rester av avisene vi fant. Og den henger selvfølgelig på det badet som ble skadet i vannlekkasjen.

collageliten

Synes skuespillerne fra den tiden hadde mer "klasse" enn dagens skuespillere. Og George O'Brien var jo ganske avkledd også faktisk...... I 1928, tenk deg det!

Tirsdagstema -utendørs

Ukens tema er utendørs,- eller utomhus som det heter på svensk.

Det som er typisk nå er vel snø, snø og atter snø. Men på hytta så har vi i tillegg fugler. Det er så koslig å se på at de sitter der og napper og spiser.  Og selvfølgelig må vi henge opp noen godbiter til dem.
Denne kulen ble kjøpt for at maten bare skulle være til småfuglene, men ekornet klarer faktisk å lirke seg inn der og tar seg en matbit i ny og ne. Men det er mest småfugler da...... Her er det kjøttmeis og stjertmeis.

stjertmeis

Tirsdagstema - MYKT

Ukens tirsdagstema er mykt. 
Regner med at mange har med bilde av dyr, så jeg fikk lyst til å finne på noe annet. Et mykt materiale for eksempel. Da kom jeg på denne som sønnen min lagde på ungdomsskolen,- i myk leire. Den ble ganske stilig, synes jeg!

hodesiden


Og så MÅ jeg bare ta med denne lamaen selv om bildet er lånt fra nettet et sted. Blir litt lattermild hver gang jeg ser bildet. Den ser da ganske myk ut på toppen, ikke sant?

hjelpe meg

hits