Tylltull

Fikk så lyst til å lage noe ut av svart/hvitt-bilder, og da jeg fikk noe tyll av ei venninne, startet hjernevinningene.....
Hadde et bilde som jeg tok på gravlunden på Røros for noen år siden, som jeg hadde lyst til å bruke. Litt dystert, kanskje, men jeg LIKER bildet og i disse tider med masse snakk om begravelsen til Michael Jackson, synes jeg det passet. Brettet litt av tyllen og la den over deler av bildet. Sånn ble det:

tyllkors1

Portonovo

I mai-juni var vi i Italia. Litt av turen var inspirert av "Solens mat" med Bo Hagström som tidligere gikk på svensk tv.
Jeg tenkte jeg skulle lage litt forskjellige innlegg her fra stedene vi var innom. Det vil bli innlegg og bilder fra Portonovo, Gubbio, Vico Equence (Amalfi-kysten), Paestum, Agropoli, Accentura, Siracusa, Mazzaro-Taormina og Erice.

Vi fløy til Roma, leide bil der og kjørte først til Portonovo som ligger litt sør for Ancona. Pussig også fordi vi kjørte forbi snødekte fjell på veien før vi kom frem til varmen på "den andre siden" (dvs. ved Adriaterhavet). Spisestedene ved stranden sies å være bygget opp av trevirke fra en russisk båt som gikk på grunn utenfor viken der på 1950-tallet en gang. Litt om "Solens mat" fra Portonovo kan du se her.

Vi bodde på Excelsior Hotel "La Fonte" og det var veldig bra. Det var faktisk en Audi-utstilling der når vi var der også.

På kvelden spiste vi et nydelig fiskemåltid nede ved stranden. Det var en fisk de kalte "romba" eller diamant. Den var flat og rund og hadde et fast og kjempegodt kjøtt.

dsc0528 
Utsikt mot Portonovo fra veien ned dit.

dsc0532 
Herfra var det et innslag fra muslingfiske på "Solens mat"

dsc03966 
Utsikt fra der vi satt og spiste

dsc03974 
Fra hotellet

dsc0534 
Vakre valmuer vokste vilt langs veien.

dsc0541 
Og lavendel som luktet nydelig....


hits